Флорентино пак пое юздите: Ще имаме треньорски щаб на нужното ниво

Флорентино пак пое юздите: Ще имаме треньорски щаб на нужното ниво

Новоизбраният президент на Реал Мадрид Флорентино Перес днес встъпи в длъжност за нов четиригодишен мандат. Босът на "белите" беше единствен кандидат за поста и ще ръководи "лос меренгес" до 2017 година. "През изминалите четири години постигнахме едно високо ниво, като винаги сме се стремяли да спазваме етичните принципи", заяви 66-годишният бизнесмен на церемонията на "Сантиаго Бернабеу".

"Бъдещето вече започна. Аз, както и всички вие, искаме още. Мадридистите са непримирими по душа. Изживяваме един прекрасен момент на спортна и финансова сила. Това ни кара да гледаме в бъдещето с оптимизъм", каза гръмко Флорентино."Имаме отбор, който е пълен с качества и жажда за успехи. Ще имаме треньорски щаб на нужното ниво", обеща Перес. Големият шеф на мадридистите се сравни с легендарния президент Сантиаго Бернабеу въз основа на амбициозните си намерения. Ако завърши мандата си, Перес ще бъде начело на Реал Мадрид общо 14 години.

Вече е ясно, че Юп Хайнкес отпада като вариант за наставник на "белите". Германският спец официално обяви, че няма да води отбор през следващия сезон.

Снимки: Getty Images/Guliver

Още от Футбол свят

Виж всички