ПОДКРЕПИ ЛЮБИМИЯ СИ ОТБОР В НАЦИОНАЛНОТО ПРЕБРОЯВАНЕ НА ФЕНОВЕТЕ

Новото BMW M3 по-мощно и леко

Новото BMW M3 по-мощно и леко

Дългоочакваното ново поколение на BMW M3 ще предлага на клиентите повече мощност и по-ниско тегло. Това може да означава само още по-силни емоции с М3 - модела, с който BMW въвежда нови стандарти на пазара.

Добрите новини се свързват с обсъждания от повече от година нов редови шестцилиндров двигател. Първо се твърдеше, че ще се появи с три турбокомпресора, но това става все по-несигурно и можем да очакваме двигател с две турбини.

Досегашното М3 с атмосферния 4.2-литров V8 пращаше към задните гуми 420 кс. Предстоящият да излезе спортен М3 седан с четири врати се очаква да се появи с 450 кс и много по-висок въртящ момент от 550 Нм. Мощността ще радва собствениците през задните гуми с помощта на 6-степенна механична или 7-степенна автоматична скоростна кутия с два съединителя.

Новото BMW M3 ще спринтира до 100 км/ч за около 4 секунди. След използването на сериозно количество карбон от общата маса ще бъдат свалени 100 кг в сравнение с предшественика. От карбон ще бъдат изработени предният капак, таванът и багажникът.

Последвайте каналите ни в:

Още от Моторни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти