Бербатов получи наградата си и заяви: Ще се опитам да правя същото всеки път (видео)

Бербатов получи наградата си и заяви: Ще се опитам да правя същото всеки път (видео)

Голмайсторът на Фулъм Димитър Бербатов получи приза за най-добър играч на "котиджърс" през изминалия сезон. Резултатите от гласуването на сайта на лондончани бяха обявени още след края на срещата с Ливърпул, но днес българинът, който победи с 2000 гласа аванс пред Йоргос Карагунис, получи отличието и даде своята оценка за представянето на Фулъм през изминалия сезон.

"Чувствам се като всички останали - краят на сезона за нас бе разочароващ. Сега обаче имаме шанс да завършим по възходящ начин - с победа над Суонзи в неделя. Всички ще бъдат щастливи, ако играем добре. Дори да загубим, важното е да играем добре и да дадем всичко от себе си. Тогава никой няма да ни обвини. Ще излезем за здрава битка. В крайна сметка, въпреки че сезонът завърши по лош начин, изиграхме някои добри мачове. Разбира се, имаше и лоши такива. Когато сезонът завърши, е време за оценки. Да видим добре какво трябва да коригираме, къде е нужно да подобрим играта си, така че следващият сезон да бъдем по-силни.

Мачът с Рединг не бе добър за нас и мисля, че напълно заслужено загубихме. Те ни надиграха. Това е пример, че дори когато отборът е изпаднал и няма за какво да се бори, футболистите играят за честта си.

Срещу Суонзи двубоят ще е труден, защото това е добър отбор. Но и ние разполагаме с добри играчи. Ще се опитаме да дадем максимума от себе си. Както казах, сезонът приключва и най-важното е всички да разберат какво трябва да подобрим и когато се завърнем за началото на подготовката, да бъдем наистина по-силни и да завършим на по-висока позиция следващия сезон.

Благодаря за наградата. Искам да благодаря на тези, които са гласували за мен. Оценявам доверието ви, момчета. Надявам се, че ви е било приятно да ме гледате, да сте се забавлявали с играта ми, с головете, които отбелязах, и с всичко, което направих за отбора. Ще се опитам да правя същото всеки път, когато играя", заяви Бербатов.

Още от Футбол свят

Виж всички