Сашо Тонев оценен на 2 млн. паунда

Сашо Тонев оценен на 2 млн. паунда

Лех (Познан) е склонен да се раздели с българското си крило Александър Тонев през това лято срещу сума в диапазона на 2 милиона паунда (около 2,4 милиона евро) и има разговори по въпроса със Селтик (Шотландия), Рома и още няколко италиански клуба, пише полският вестник Дневник, цитиран и от други издания в страната.

Тонев направи пореден добър мач през уикенда и помогна за успеха на Лех с 1:0 над Висла (Краков), а синьо-белите продължават битката си за шампионската титла на страната. След този мач самият Тонев е казал пред медиите, че в момента не мисли за трансфер, а за успешен край на сезона в Екстракласа.

"Аз съм професионалист и моето най-важно задължение е да дам максималното от себе си за клуба, в който играя, твърди българският национал. В днешния си брой пък шотландското издание Дейли Рекърд твърди, че Селтик е започнал втора, по-сериозна офанзива за привличането на българина. Тонев, който има договор до юни 2015-а година с поляците, е един от двата приоритетни играча за лятото на детелините.

Още от Футбол свят

Виж всички