Левски и украинци се пазарят за Гаджев

Левски и украинци се пазарят за Гаджев

Шефовете на Левски и украинския ФК Севастопол продължават да преговарят за трансфер на Владимир Гаджев в Украйна. Това заяви агентът на играча Петър Миладинов пред Sportal.bg.

"Двата клуба преговарят за Гаджев и в момента. Преговорите продължават, като играчът е запознат с параметрите на предложените му условия. Нямам представа дали ще се разберат. Това са неща, които зависят от тях. Повече няма какво да кажа", коментира агентът.

Националът на "сините" на практика се чувстваше играч на тима воден от Ангел Червенков, след като разговаря с личния си мениджър преди седмица в Созопол и даде своето съгласие за трансфер, когато видя предложените му услови
я. Минаха десет дни, но Гаджев така и не замина на медицински прегледи.

Цялата ситуация е много страна, тъй като от ръководството на Левски Тодор Батков и Константин Баждеков протриваха ръце, че ще приберат поредните 300 000 евро тази зима.

Халфът очакваше всеки един ден да му бъде съобщено, че трябва да се сбогува със своите съотборници и да напусне лагера в Созопол, за да мине прегледи в Украйна. Обаждането така и не пристигна. Шефът на клуба също не го търси да му предложи нов договор, след като настоящият му изтича след шест месеца.

Червенков потвърди, че харесва и много иска Гаджев в състава си
, но така и до финализиране на трансфер не се стигна до днес. Нашата медия разбра, че офертата, получена тези дни в офиса на клуба от "Герена", не задоволява желанието на "сините", които правят всичко възможно да я вдигнат.

26-кратните шампиони на България искат поне 300 000 евро за своята най-голяма звезда, докато първата оферта пристигнала била на стойност 250 000 долара. Днес Гаджев се завърна в София, а в неделя, ако няма развитие по темата, пътува със столичани за Кипър.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички