Шеф в Берое: Имаме договорка с ЦСКА за Венци Христов

Шеф в Берое: Имаме договорка с ЦСКА за Венци Христов

Членът на Борда на директорите на Берое Илко Русев обяви, че има постигната договорка с ЦСКА за трансфера на Венцислав Христов.

"Имаме договорка с ЦСКА за Венци Христов. Уговорката ни е с условието, че при изплащане на трансферната сума, те ще получат правата на футболиста. Имаме регламентиран срок, в който трябва да се случи това. В момента този срок тече, така че сме в позиция на изчакване. Мисля, че не е редно да коментирам повече подробности“, сподели Илко Русев.

"Венци не взима участие в подготовката от самото начало, той е настроен към един трансфер, това е неговото желание, затова и не тренира с Берое. Такъв е и договорът на футболиста", допълни той.

"Давид Каядо има няколко предложения. Това, което е най-устройващо за клуба е предложението на Таврия, не сме стигнали до споразумение. Засега Каядо е тук.

За Пламен Крумов не са водени разговори. Неговото желание е да напусне Берое, независимо от това какво му предлагаме като нов договор, засега той има контракт до края на сезона с нас“, завърши Русев.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти