Стоев посочи от какво е недоволен в мача с Рубин

Стоев посочи от какво е недоволен в мача с Рубин

Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев имаше известни забележки към играта на тима при равенството 1:1 с Рубин. Той призна, че не е доволен от факта, че шампионите са се подвели по играта на руския тим през втората част. Наставникът отчете като нормално, че на футболистите им е липсвала бързина, тъй като досега са провели доста тежки тренировки.

"Стояхме тежко на терена заради тренировките. Липсваше ни бързина, но за момента е нормално. Ще търсим това в Испания. Допускаме едни грешки, изчистваме други. Имаше добри неща. Като цяло добра контрола. Не ми хареса, че в дадени моменти се подведохме по играта на Рубин.

Те играха по-затоврено и липсваше възможност за бързи атаки. Фланговите ни атаки не са това, което ми се иска. Създаваме известен брой положения, които не успяваме да реализираме. Хубаво бе, че Рубин играха с трима в защита. Това може да ни бъде предложено и от Лацио. По време на мача бързо успяха да се прегрупират", каза опитният треньор.

"Александър Барт можех и днес да го ползвам, но не исках да рискувам. На Мишел Платини и Александър Александров ще отнеме повече време. Надявам се, че Сашо ще започне тренировки в понеделник.

БИСЕР ТОШЕВ, специален пратеник на Sportal.bg в Белек

Още от БГ Футбол

Виж всички