Отчет на НКП Левски за свършеното през 2013 г.

Отчет на НКП Левски за свършеното през 2013 г.
ОТЧЕТ:
За работата на Национален Клуб на Привържениците 2013г.

1-ва точка:

Кампании на НКП

1.1

.„Присъедини се и ти”.
Това е най-голямата кампания, организирана от Националния клуб на привържаниците. Целта й е да популяризира синята идея в цялата страна. Включва всякакви спортни мероприятия, откриване на фен-клубове, набиране на членска маса, подпомагане на съществуващите местни организации.
В рамкиите на календарната 2013 – та година сме открили над 25 нови фен-клуба в: Петрич, Сандански, Благоевград, Перник, Радомир, Велико Търново, Ловеч, Плевен, Исперих, Разград, Шумен, Пазарджик, Карлово, Кюстендил, Асеновград, Сливен, Гоце Делчев, Добрич, Видин.

2.1.

  На следващо място по значимост е учредяването на ”Фондация 100 години Левски”, свързана с честването на вековния юбилей на любимия ни клуб.
Като най-значимото мероприятие, организирано от фондацията, през миналата година отчитаме провеждането на т.нар. „Синя коледа”. Тя бе организирана съвместно с ПФК и бе с благотворителна цел. От проведения търг и от продадените куверти събрахме  близо 100 000 лева, които отиват  за изграждането на нов изкуствен терен на ДЮШ.
Наред с това под егидата на „Фондацията” бяха проведени още редица благотворителни акции. От тях най-важните са събраните средства за Дарин и Георги Георгиев.
За Дарин бяха събрани с общи усилия 11 000 лева. За Георги Георгиев бяха събрани необходимите му 4 000 лева – ЗАБЕЛЕЖЕТЕ, сумата бе набрана едва за 90 минути по време на мача с ЦСКА.

3.1

Наред с тези инициативи се разви и магазинната мрежа, а всеки месец имаме по няколко нови уникални артикула.

4.1

Към този раздел влизат още участието ни в организирането и провеждането на конкурса за юбилейна емблема на клуба.
НКП участва в дизайна на екипите –  надписите на гърба на футболистите „Без битка няма победа” са там по наша идея.

4.1 

НКП организира още турнир по футбол между феновете на Левски, който се проведе в Плевен. За  поредна година се проведе съборът за Левскари в морския курорт Лозенец, който се организира от НКП.

2-ра точка:

Спортен център „Сектор Б”.
Популяризирането на активния спорт сред привържениците на Левски като алтернатива на порочня начин на живот, Най-вече сред младите ни съмишленици, е основен приоритет на организираните клубове на привърженицте.
Чрез спортния център се развиват клубовете по бокс и ММА.
Истински апогеи в дейността на спортния център е ежегодното провеждане на боксовата гала-вечер между фракциите на Левски. Този пъти тя беше в зала Триадица.  На турнира през ноември всички победители тренират в спортния център.

2.1

Боксов клуб София-Запад има следните постижения за календарната 2013 г.
Състезателите на Боксовия клуб извоюваха дан 25 медала от различни състезания през годината. Четирима от нашите боксьори са част от националния отбор на страната 

2.2

След бокса но не по важност, идва бойният клуб „София-Запад”. Той включва тренровки по ММА, борба, граплинг. Тук трябва да се отбележи и шампионската ни титла по граплинг до 18-годишна възраст.

3-та точка:

  Към спортните успехи влиза и отбора ни по футзал „Левски София-Запад”.
Преди да изброим постиженията му траябва да  ПОДЧЕРТАЕМ, че с много работа и постоянство нашият клуб се превърна стожер за разитието на футзал в България.
Станахме градски първенец за 2012-13 година. Първи на плейофите за държавно първенство, но последва драматична загуба на финала в последните секунди.
За втора година сме вицешампиони на България, но амбиициите ни са да сме първи тази година.
В сегашното градско първенство водим убедително в класирането като имаме само победи.
Клубът може да се похвали с четирима твърди национали.
На традиционния коледен благотворителен мач заявихме големите си амбиции след категоричната си победа над отлбора на ПФК Левски със седем на три.

4-та точка:

Придобивки

4.1

Тотално обновление на имиджа на помещението на клуба на „Цар Симеон 74” и най-вече направата на вътрешния двор и брандирането.

4.2

Имаме нов имидж на магазина на „Тодор Александров”.

4.3

Придобихме луксозен 40-местен автобус с уникална брандировка и закупихме 11 местен бус.

4.4.

Придобивки по дейности

4.4.1

  Открихме нов букмейкърски пункт на еврофутбол в ж.к. Люлин

4.4.2.

Създадохме Охранителна фирма LSFC – security. Фирмата ни беше цел от много години и се случи благодарение на изключителни усилия от наша страна.
Можем да се похвалим, че тя има национални лицензи за охрана и национални радио-честоти.
Идеята за фирмата, както всички знаете, е да бъде източник на доходи за много левскари в цялата страна.
Първият обект на фирмата е нашият стадион „Георги Аспарухов”, където за сигурността се грижат 60 лицензирани охранители и четири специализирани автомобила.
Благодарение на фирмата пропусквателният режим на стадиона вече е в ръцете на ЛЕВСКАРИ. Така провокациите с полицията по входовете на стадиона са преодолени до голяма степен, а посещението на трибуните се превръща в празник.

ЗАБЕЛЕЖКА

В отчета са включени само дейностите, които не са пряко свързани с провеждането на футболните срещи с изключение на охранителната фирма, която регламентира стюардската дейност. В него са включени активностите по организацията на пътуванията за мачовете на Левски, домакинските срещи, хореографиите прочие. 
И в заключение може да кажем следното, докато някои промити и нездрави мозъци се опитват пак и отново да ни вкарат в някакви сценарии за опорочаване на протести и да изливат злоба и нездрава завист, ние от НКП и следващата година ще продължим да работим здраво и неспирно.
Сектор Б-шампион на България !
Следвай ни:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички