Батков обяви треньора на Левски за след Нова година и отново подкара ЦСКА

Батков обяви треньора на Левски за след Нова година и отново подкара ЦСКА

Собственикът на Левски Тодор Батков обяви кой ще води сините след Нова година. Босът на тима похвали настоящия наставник Антони Здравков и в прав текст заяви, че няма да търси нов специалист. Също така адвокатът направи интересно признание, че всъщност Левски има само един сериозен спонсор в лицето на МТел и строежът на сектор "А" се бави защото липсват пари.

"Строежът на сектор "А" очевидно се забавя, това го виждат всички. Що се отнася до парите, имаме пари да плащаме на футболисти и служители. Не дължим пари на играчите. Това са инсинуации на подли хора. Ние не сме ЦСКА", започна Батков, след което продължи:

"Има два мача и след това ще видим кого ще освобождаваме, кого ще привличаме, подготовки… Ако има добра оферта, няма да спираме никой. Ако някой загуби точки, ще сме в тройката. Но дори да не сме в тройката, няма да е чак толкова фатално, защото ще сме на една точка. Много важен е мачът срещу ЦСКА.

За стадиона съвсем скоро ще излезем с официална позиция. Проблемът са парите. Когато дойде времето ще отговоря дали трябваше да се бута сектор "А". Реално големи спонсори, с изключение на МТел, няма. Другите оцеляват с покупки, продажби, уредени мачове…", допълни босът на сините без да уточни кои отбори визира.

Още от БГ Футбол

Виж всички