Херо: Липсва ни класа на възлови постове

Херо: Липсва ни класа на възлови постове

Треньорът на Черноморец Димитър Димитров призна, че на бургаския тим му липсва класа. Той изтъкна, че "акулите" не са били по-слаби във всички срещи, в които допуснаха загуби, но индивидуални грешки са ги лишили от точки. Днес бургазлии отстъпиха с 0:2 като гост на Левски.

"Едва ли мога да говоря, че нещо ми е харесало, след като сме загубили. През първото полувреме имахме ситауции да отбележим гол. Не съм доволен от второто полувреме. След получения гол се обезверихме. Отдавам го на липса на класа. Имахме нарисувани ситуации за отбелязване на попоадение, но не можахме да ги вкараме. На нас ни липсва ниво и класа на определни възлови постове. Допускахме загуби след груби индивидуални грешки. Не във всички срещи, които загубихме, бяхме по-слабият отбор", каза Херо.

"Притеснения нямам, но все пак Славия почива с един ден повече. Надявам се съдийството да е на ниво и този фактор да не оказва влияние върху битката. Надявам се да продължим и през втория полусезон. Повече ме притеснява организацията и подмолните действия в България.

Много пъти съм казвал, че имам много лични причини да съм близо до Бургас и това е причината да отказвам на Левски. Те имат по-голям потенциал от това, което показват в момента", допълни още специалистът.

снимка: Марин Маринов/Sportal.bg

Още от БГ Футбол

Виж всички