Не позволиха на фен на Локо Пд да си купи билет за мача с Ботев

Не позволиха на фен на Локо Пд да си купи билет за мача с Ботев

Запалянкото на Локомотив (Пловдив) Б.С. се оплака от нередност покрай пускането в продажба на билетите за мача с Ботев. Човекът живее в София и информира Sportal.bg за следната неправда:

Искам да сигнализирам за своеволието, което проявяват някои от феновете на Локомотив (Пловдив) в момента.

Днес стартира продажбата на билетите за дербито в неделя между Локомотив и Ботев. Аз живея в София и изпратих приятелката ми да купи два билета за трибуна Спортклуб. На нея, обаче, ѝ е било отказано, защото нямала членска карта на фенклуба на Локомотив или някоя от фен групировките. Днес, а вероятно и утре, нямало да се продават билети за фенове без въпросните карти. Това, очевидно, се прави с цел да не бъдат продадени билети на фенове на Ботев от квотата за фенове на Локомотив.

Това е в грубо нарушение, защото никъде не е упоменато подобно условие за продажба. Билетите би трябвало да се продават напълно свободно за всеки, който желае да си закупи.

Аз съм локомотивец откакто се помня, по-рано тази година уредих дарение от 400 топки за ДЮШ на Локомотив Пловдив, а в момента шайка самозванци ми казват, че не мога да си закупя билет за дербито.

Моля да напишете материал по темата и да съдействате, защото не е редно 50 човека да се разпореждат кой може да купи билет и кой не. Представете си колко обидна е тази ситуация за по-възрастните фенове на 55-65 години.

Благодаря предварително.

Б. С.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти