Венгер: Новият ми договор няма да е коледен подарък

Венгер: Новият ми договор няма да е коледен подарък

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер е сигурен, че подписването на нов договор между него и клуба е само въпрос на време.

Специалистът е дал условията си на ръководството и в момента се водят финални преговори. Наставникът не смята, че сега е времето да се фокусира върху друго, освен това да задържи "артилеристите" на първо място в класирането.

Запитан дали договорът му ще бъде готов до Коледа, Венгер отговаря: "Защо? Да не мислите, че това ще е подарък? Казах много пъти, че хората не бива да се съмняват за моя престой в този отбор. Когато пожелая мога да се пенсионирам. На този етап искам да се фокусирам върху това, което правя добре. Спокоен съм за ситуацията. Това, което е важно, е играчите да имат подкрепа и да мислят само за играта на терена", заяви Венгер.

"Тук съм вече 17 години и искам да се уверя, че давам на това, което се очаква от мен. Реших да започна този сезон, защото положението в отбора беше трудно, но сега вървим добре и искам да си свършим работата до край. Моят коментар е, че нямам проблеми с никого в отбора", заяви още мениджърът на Арсенал. "Артилеристите" гостуват днес на Кардиф, а мачът е от 17 ч.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти