Гледай на живо

ЕВРО 2020: Турция - Уелс 0:1

Големият талант на българския футбол се завърна

Големият талант на българския футбол се завърна

Звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев се завърна на терена. Това стана в двустранната игра на "канарчетата" с Раковски, завършила 0:0. Спарингът се състоя на клубната база в Коматево. Тренировъчният мач продължи малко повече от 50 минути, като в него бе тествано състоянието на оперираните преди повече от 2 месеца Неделев и Мариян Огнянов. Двамата изкараха целия мач без да усетят болка и така интегрирането им в тренировъчния ритъм на отбора продължава по план. Един от най-големите таланти на българския футбол, който от зимата ще играе в Майнц 05, се контузи в мач с Нефтохимик на 18 септември.

От страна на "жълто-черните" участие в играта взеха футболистите, които нямаха почивка след мача с Черноморец през уикенда. На вратата бе Росен Андонов, двойката централни защитници оформиха Елведин Джинич и Сивард Спрокел, като крайни бранители играха Костадин Дяков и Филип Филипов, в средата на терена - Борис Галчев и Мариян Огнянов, по фланговете - Тодор Неделев и Станислав Костов, а в атака - Луис Педро и Валери Домовчийски, като последните двама пропуснаха да завършат с гол няколко отлични атаки.

В състава на Раковски играха почти всички преотстъпени от Ботев футболисти и съставът на сателита бе следният: Филипов - Лачев, Терзиев, Айтов, Марин - Серкан, Казаков, Карамфилов - Гюзелев, Камберов, Чунчуков.

Останалите футболисти от представителния тим на Ботев направиха едночасова тренировка непосредствено след края на двустранната игра.

Още от БГ Футбол

Виж всички