50 бона от Лудогорец за Славия, "орлите" готови да платят на всеки, който спре ЦСКА

50 бона от Лудогорец за Славия, "орлите" готови да платят на всеки, който спре ЦСКА

Отборът на Славия ще получи 50 000 лева за точ­ката, която "белите" взеха от ЦСКА, съобщава "Меридиан Мач". Па­рите почти сигурно ще дойдат от Лудогорец, които водят битка с "червените" за първото място. Не е тайна, че разградчани биха пре­мирали всеки, който вземе точки от ос­новния им конку­рент за титлата.

Лю­бопитно е да се от­бележи, че през този сезон Славия вече спря Лудогорец, и то насред Разград. След равенството между ЦСКА и "бе­лите" на "Българска армия" разликата между "червените", които са лидер в класирането, и вто­рия Лудогорец е ве­че 5 точки. До края на сезона двата тима имат три мача по­между си, първият от които е на 21 ноември, дни преди домакинството на "орлите" на Ливър­пул.

От Лудогорец вече признаха, че разликата с ЦСКА ги притесн­ява. Именно кога­то "червените" дръпнаха със 7 точ­ки, в Разград се раз­браха да спрат с ро­тациите и в следва­щите мачове тре­ньорът Георги Дер­менджиев заложи на почти всичко най-добро.

Така беше до­ри и при гостуване­то на Марек, като това бе почти същия състав, с който ще излязат "орлите" при гостуването на Базел. От началото на се­зона ЦСКА има са­мо една загуба в "А" група и тя е именно от Лудого­рец. Славия пък е без загуба от трите мача с лидерите - два с "червените" и един с шампионите.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти