Домусчиев: Биехме Базел с повече, ако бяха 11 - момчетата се точат на Реал Мадрид

Домусчиев: Биехме Базел с повече, ако бяха 11 - момчетата се точат на Реал Мадрид

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев говори днес пред Sportal.bg, където разкри новите цели пред отбора. Босът на разградчани обяви, че тимът е амбициран да изиграе силен мач в Швейцария срещу Базел и максимално да затрудни Реал Мадрид в последния двубой от груповата фаза на ШЛ.

"Червеният картон за Базел ни попречи да им вкараме гол по-рано и да ги бием с повече. Когато останаха с 10 човека, се затвориха добре и ни затрудниха максимално. Базел е много добър отбор и целта за мача в Швейцария е да не се изложим. Трябва да изиграем добър двубой.
Лудогорец - Базел I част 
Когато преди време казах, че целта пред нас е второто място, много хора ме нарекоха егоцентрик. Но сега сме точно на второто място. Може и да е за две седмици, но сега сме втори", каза Домусчиев, след което призна, че е празнувал заедно с футболистите снощната победа с 1:0 над швейцарския шампион.

"Празнувах с момчетата. Те ми казаха, че се точат на Реал Мадрид. Амбицирани са да изиграят добър мач в Испания и максимално да затруднят най-силния отбор в Европа и света. Но сега ни предстои мач с Черно море и не трябва да се отпускаме. Футболистите ми обещаха да го спечелят", завърши Домусчиев.

снимка: Марин Маринов, Sportal.bg


ГАЛЕРИЯ НА МАЧА I ЧАСТ

ГАЛЕРИЯ НА МАЧА II ЧАСТ


снимка: Емона Цончева, Sportal.bg

Още от Футбол свят

Виж всички