Треньорът на Базел: Не очаквахме да загубим, контролирахме ситуацията

Треньорът на Базел: Не очаквахме да загубим, контролирахме ситуацията

Треньорът на Базел Пауло Соуса коментира, че не е очаквал неговият тим да загуби мача си с Лудогорец от Шампионската лига. Той коментира, че много фактори са били срещу неговите възпитаници в мача, но въпреки това до последно те са контролирали ситуацията преди да допуснат попадението във вратата си.

"Не очаквахме да загубим. Минахме през много тежки моменти. Въпреки всички тези затруднения, които се струпаха за нас в този мач, червен картон, ние играхме доста добре и до самия край на мача имахме възможност да спечелим нещо от него", заяви Соуса.

"През второто полувреме Лудогорец бе по-свеж и създаде повече положения, но ние се защитавахме много добре. Може би трябваше да сме по-концентрирани в последните минути и да контролираме по-добре ситуациите. Двубоят бе към своя край, ние играехме добре, но въпреки това допуснахме този гол", допълни наставникът на Базел.

"Поздравявам Лудогорец за тяхната игра. Надявам се в следващия мач да контролираме по-добре играта и да ги победим. И ние имахме положения колкото нашия опонент, но не ги материализирахме", коментира още Соуса.

"От това, което видях аз от самата ситуация, не мога да преценя дали имаше червен картон. Моят футболист каза, че няма и аз му вярвам. Въпреки това не можем да коментираме отсъжданията на съдията във всяка една ситуация", бе мнението на наставника на Базел за червения картон на Серей Дие Соуса.

СНИМКА: Емона Цончева, Sportal.bg

Още от Футбол свят

Виж всички