Промени в Лудогорец за мача на годината

Промени в Лудогорец за мача на годината

Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев обмисля дали да не направи няколко промени в стартовия състав за мача на годината срещу Реал Мадрид. Срещата е в сряда, от 21:45 часа на националния стадион "Васил Левски".

Твърде вероятно е на върха на атаката спецът да заложи на Юнес Хамза, вместо титулярния нападател Роман Безяк. Причината е, че дошлият от Ботев Пловдив футболист е доста здрав физически и ще може да се противопостави на централните бранители на европейския гранд.

Идеята на Дерменджиев е Хамза да запази топката, когато остава сам, за да може отборът да се изнася по-лесно в предни позиции. Не е изключено и Фабио Ешпиньо да започне от първата минута, тъй като макар че доста често бави атаките, умее да задържа топката. Ако това се случи той ще заеме мястото на Абел Анисе.

Другият футболист, който се очаква да попадне сред титулярите е Вирджил Мисиджан. Състезателят не игра срещу Левски и ако му се гласува доверие, ще влезе със свежи сили. Холандецът не се намира в оптимална форма, но е идеален за игра на контраатака, каквато насъмнено ще търси българският шампион. Ако се възстанови напълно, Георги Терзиев пък със сигурност ще играе за сметка на Александър Александров.

Това обаче е само първоначалният замисъл на Дерменджиев. Спецът все още има леки колебания относно състава за предстоящия двубой, който ще стане ясен часове преди срещата.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти