Гледай на живо

Очаквайте в 18:00 часа: Славия и Арда в контролна среща на живо от Банско

Фалкао: Благодаря на Бог (интервю)

Фалкао: Благодаря на Бог (интервю)

Новото звездно попълнение на Манчестър Юнайтед Радамел Фалкао даде първото си интервю като играч на "червените дяволи" пред клубната телевизия и клубния сайт. С първите си думи той благодари "на Бог" за възможността да облече червената фланелка. "Имаме играчи от топкласа. Възхищавам им се", каза още Ел Тигре за новите си съотборниците. Ето и пълното интервю на колумбийската звезда.

- Добре дошъл в Манчестър Юнайтед, Радамел. Как се чувстваш?
- Благодаря много. Много съм щастлив да бъда част от този голям клуб. Чаках този момент през голяма част от годината. Сега съм играч на Манчестър Юнайтед.

- Сигурно си много ентусиазиран след дългия ден, пътуването, уреждането на трансфера?
- Да, беше дълъг ден. Тежко беше, трудно беше. Чакахме до последната минута, но аз не загубих вяра. Сега искам да благодаря на Бог за това. Много съм щастлив.

- Въодушевен ли си от предстоящата работа с Луис ван Гаал?
- Да, вълнувам се много. Ван Гаал е много добър треньор с много опит. Искам да правя най-доброто за отбора, за него и за всички привърженици.

- Сега си в Премиър лийг. Какво мислиш за английския футбол?
- За мен беше мечта да играя в Премиър лийг. Винаги съм искал да бъда тук, защото първенството е много добро. Тук има много добри отбори, а Манчестър Юнайтед е най-добрият тим в Англия. Всичко е перфектно за мен.

- Тук има много испаноговорящи, които могат да ти помогнат в приспособяването…
- Да, надявам се да ми помогнат. Трябва да тренирам английския си. Надявам се, че те ще ми помогнат в много неща, за да се чувствам добре в клуба.

- Какво мислиш за състава тук в Манчестър Юнайтед?
- Имаме играчи от топкласа. Възхищавам им се. Вече искам да ги видя за първи път. Сигурен съм, че този сезон ще е страхотен за нас.

- Имаш ли послание към феновете?
- Да, искам да им кажа "благодаря", защото прочетох много съобщения от тях. Надявам се, че ще мога да им даря много щастие, голове и трофеи.

Снимка: Twitter, MU

Още от Футбол свят

Виж всички