Бащата на Ди Мария: Така и не оцениха Анхел в Мадрид

Бащата на Ди Мария: Така и не оцениха Анхел в Мадрид

Бащата на Анхел ди Мария - Мигел ди Мария, опроверга някои писания в испанската преса след напускането на Ел Фидео в посока Манчестър Юнайтед. "Така и не оцениха Анхел в Мадрид. Третираха го като нежелан в клуба. Никога не получи топло отношение в Реал Мадрид", заяви таткото в интервю за El Partido de las 12.

"Винаги се е борил за мястото си и постоянно купуваха футболисти, които да го извадят от състава. Такъв беше и случаят с Гарет Бейл. Синът ми се умори постоянно да показва, да се бори. Вече е показал всичко", сподели той.

"От Реал Мадрид никога не са му предлагали 6 милиона евро на година. Последната оферта беше за 5 милиона, което беше с милион и половина повече, отколкото печелеше. Първите проблеми бяха по икономически причини. Той отиде в Реал Мадрид със заплата, намалена наполовина. Сега Анхел е доволен в Манчестър Юнайтед. Там се отнасят добре с него. В икономически аспект също има повече, отколкото имаше в Реал Мадрид. Реал Мадрид загуби един футболист, който във всеки един момент може да спечели мач", каза още бащата на Анхелито.

Снимки: Getty Images/Guliver

Още от Футбол свят

Виж всички