Вуцов: Показахме воля и характер

Вуцов: Показахме воля и характер

Треньорът на Ботев (Пловдив) Велислав Вуцов призна, че е доволен от равенството 1:1 с Берое в Стара Загора.

"Добър двубой. Берое е в топ 3 като моментно състояние в "А" група. При нас се натрупаха много негативни неща. Смятахме, че ще победим Санкт Пьолтен. Не победихме, а изиграхме един много слаб мач. Момчетата се справиха много добре и поздравявам младите момчета. Благодаря за хъса и желанието, което демонстрираха. Добрите и опитни футболисти подадоха ръка на малките", заяви той.

"Влизането на Иван Цветков бе лидерско. За нашия отбор ще говоря тогава, когато започнем да играем така, както аз искам. Видяхме един Ботев, който дойде да победи. Радвам се за момчетата и им свалям шапката. Много съм доволен, че връзката между собственик и клуб е на лице", допълни Вуцов.

"Съжалявам, че не успяхме да победим и да му подарим победата. Той оценява, че всики го уважаваме. Щастлив съм, че зарадвахме феновете и не загубихме. Цялата премия, която е на отбора е вкарваме във фонда на феновете за следващото гостуване. Ботев е борещ се отбор. Най-трудното нещо е да се смени манталитета. Доволен съм, че в това гостуване отборът показа воля и характер. Гамаков си счупи носа след сблъсък с вратаря. Лекарите му дават 10 дни. Куртеан се разбрахме и няма да продължи да бъде част от Ботев. Аз не му се сърдя и не го обвинявам. Не знам дали ще бъде продаден или освободен. Второто полувреме стояхме по-добре", сподели още специалистът.

"С Куртеан се разбрахме и няма да продължи да бъде част от Ботев. Аз не му се сърдя и не го обвинявам. Не знам дали ще бъде продаден или освободен. Каза, че главата не му е тук, той си е решил", завърши Вили Вуцов.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти