Треньорът на победителите: Пожелаваме на Лудогорец да се събуди

Треньорът на победителите: Пожелаваме на Лудогорец да се събуди

Старши треньорът на Хасково Димчо Ненов пожела на Лудогорец да се събуди. Това наставникът стори след победата на новака в елита с 1:0 над българския шампион.

"Вярвам в момчетата и най-много се радвам за това, че хората тук ежедневно мислят за професионален футбол. Момчетата се стараха, главно заради тях съм изключително щастлив. Не трябва да се заблуждаваме въпреки победата и позитивния старт. Трябва да продължим да работим, защото има доста неща, които да подобряваме", заяви треньорът.

"Пожелаваме на Лудогорец, както каза г-н Стоев, да ги събудим и да им дадем нужния импулс да преосмислят нещата при тях. Пожелавам на всички български отбори в евротурнирите успех, защото това е важно за нашата страна", продължи Ненов.

"Казах на играчите, че няма какво да загубим от този мач. Нямаше кой да ни съди, ако бяхме паднали от шампиона на България. Въпросът беше да бъдем изключително дисциплинирани в нужните моменти и да изчакаме нашите мигове. Със сигурност имахме достатъчно късмет, това трябва да подчертаем. Може би и Лудогорец малко ни подцени. Сега трябва да продължим в същата посока, защото ни чака много тежък мач в Дупница", обясни специалистът.

Още от БГ Футбол

Виж всички