Мениджърът на Вандер: Има малко джобни - заплатите в Ботев ще са с таван 3000 евро

Мениджърът на Вандер: Има малко джобни - заплатите в Ботев ще са с таван 3000 евро

Нападателят на Ботев (Пловдив) Вандер Виейра със сигурност напуска канарчетата. Това обяви мениджърът на футболиста Джери Перейра.

"Точно преди малко се чух с Вандер. Той е притеснен. Казали са им таван на заплатите 3000 евро. Той е чужденец и това не му харесва. Има малко джобни. Не знае кога ще получи другите си заработени суми“, разкри бившият защитник на Шумен, Славия и Локо (Сф), който в последните години доведе в „А“ трупа едни от най-силнопредставящите се бразилци.

"Търся му отбор и най-вероятно няма да е в България, тъй като няма кой тим от „А“ група да му плати парите, които получава. Вече съм се свързал с мои колеги за трансфер на Вандер в чужбина. Малко е вероятно той да остане в Ботев“, каза още Джери Перейра.

Интересното е, че само преди три седмици Вандер имаше чудесна оферта от казахстанския Иртиш. Шефовете на „жълто-черните“ бяха приели да го продадат или поне да го пуснат под наем. Самият футболист обаче отказа и се надяваше да получи повече шансове за изява от Любо Пенев. Малко след това обаче се разигра драмата с КТБ и поставянето й под специален надзор от БНБ, което на практика разруши футболния проект на Цветан Василев.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти