Тренто с апел към спонсорите

Тренто с апел към спонсорите

Много неща се случват във волейболна Италия през последните седмици. Пиаченца се бори за оцеляването си, Кунео може би ще се премести в Торино..., докато Тренто опитва всичко възможно, за да се върне на върха в европейския волейбол. Но, за да постигнат това, италианците се нуждаят от пари. Ето защо, президентът на клуба Диего Мосна публикува официален апел до спонсори, които биха могли да подпомогнат клуба.

"През годините бяхме известни с младите си играчи. Въпреки това, без спонсори не можем да продължаваме по този път. Казвам това със съжаление, но в Тренто има сериозна опасност да се наложи да намалим средствата към младежката и юношеската школа. За това отправям апел към всички онези, които ги е грижа за волейбола", се казва в изявлението на Мосна.

Разбира се, не само школата се нуждае от пари. Клубът прави всичко възможно, за да запази най-добрият си играч - българския национал Цветан Соколов, като в същото време се опитва да си върне Матей Казийски и Радостин Стойчев. Но всичко това изисква голям бюджет...

Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички