"Арена Русе" ще бъде изградена в срок

"Арена Русе" ще бъде изградена в срок

Изграждането на залата в Русе напредва с изключително бързи темпове. Покривът е завършен изцяло, като в момента се довършва монтажа на външните панели. Ръководителят на “Проект Русе” Георги Пейчев потвърди, че строителните дейности се движат по график, като паралелно се работи по няколко строителни дейности. Целта е в края на февруари 2015, жителите на Русе и региона, гости от цялата страна и от съседна Румъния да могат да се наслаждават на най-добрата зала в България, с отлично планиран и оптимален капацитет от 5 600 седящи (8 000 с правостоящите), като в тази бройка са включени и 158 първокласни места, 8 луксозни вип ложи с прилежащи редове.

Вчера на обекта бе проведена редовна работна среща, на която присъстваха Георги Пейчев и Мениджърите на "Арена Русе" - Иван Драндйиски и Борислав Велков. Бяха обсъдени ключови въпроси от графика на изграждане, както и важни въпроси относно спортното и техническо оборудване, озвучаване, осветление, които освен, че ще бъде на водещи световни фирми, ще има много висока степен на функционалност, което е един от проблемите на повечето спортни и развлекателни съоръжения в България.

Функционалността е един от стълбовете на плана за развитие на "Арена Русе". През месец юни ще стартира комуникационната политика на "Арена Русе", която през социалните мрежи ще започне да изгражда своите първи приятелства и фенове.

Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички