Бербатов е играч на кръга във Франция

Бербатов е играч на кръга във Франция

Димитър Бербатов бе избран за играч на кръга от почти всички футболни издания във Франция. Българинът отбеляза два гола и подаде за трети при победата с 4:1 като гост на Аячо в мач от 35-ия кръг на Лига 1. Така за пореден път Митко демонстрира голямата си класа и вече има осем гола за монегаските.

"Два гола и асистенция за Димитър Бербатов, който за пореден път беше големият майстор при победата на Монако с 4:1 като гост на Аячо. С все така фина техника българският нападател доказва мач след мач, че дори и на 33 години не е загубил ефикасността си. В 13 мача откакто е при монегаските, вече има осем гола. Договорът му изтича след края на сезона, но наставникът на клуба Клаудио Раниери заяви, че Бербо може да помогне още много на Монако", анализира вестник "L'Equipe".

"Много добър мач за българина, който за пореден път остави впечатление, че не се напряга много в играта си, но за сметка на това постига отлични резултати. Във всички добри неща на терена в Аячо той беше там - конструкцията на играта, връзките между играчите и завършващия удар. Отлична техника и голямо спокойствие, които бяха възнаградени с два гола и една асистенция", отбелязва "Maxifoot".

Бъди част от "Домът на феновете”, играй и печели със Sportal.bg.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти