Литекс без четирима основни футболисти срещу Лудогорец и ЦСКА

Литекс без четирима основни футболисти срещу Лудогорец и ЦСКА

Четирима основни играчи на Литекс ще пропуснат последните два мача на ловешкия тим до края на сезона срещу Лудогорец и ЦСКА, съобщи старши треньорът на оранжевите Красимир Балъков. По думите му той няма да може да разчита на Илия Миланов, Данило Асприля, Кристиян Малинов и Антон Недялков. Под въпрос за утрешното домакинство на шампионите от Разград е Петрус Бумал.

Илия Миланов ще отсъства от терените повече от два месеца, тъй като претърпя операция заради скъсани коленни връзки. Той ще пропусне цялата лятна подготовка и началото на следващия сезон.

Асприля и Малинов да с травми от мача в Стара Загора, а Недялков изкълчи глезен още преди двубоя с Берое. Бумал е страдал от вирусно заболяване, което е отшумяло, но все още не е на сто процента готов за игра.

"Имаме доста проблеми, с които трябва да се справим. Разполагаме с кадри, които всеки един момент трябва да се доказват, и какво по-добро от тези мачове с Лудогорец и ЦСКА да го направят. Ще се опитаме да сглобим хомогенен и добър състав", каза Балъков.

В отсъствието на няколко основни футболисти групата за двубоя ще бъде попълнена с юношите Тонислав Йорданов, Александър Георгиев и Галин Минков.

Още от БГ Футбол

Виж всички