Момчето си отива: Стърлинг няма да подпише с Ливърпул и за 900 000 на седмица

Момчето си отива: Стърлинг няма да подпише с Ливърпул и за 900 000 на седмица

Големият талант на Ливърпул Рахим Стърлинг няма да подпише нов договор с клуба от "Анфийлд", дори и да му бъде предложена заплата от 900 000 паунда на седмица. Това сензационно твърдение направи агентът на младока Ейди Уорд, който заяви, че неговият клиент иска да премине в "пряк конкурент на Ливърпул" от Висшата лига. По този начин импресариото отхвърли възможността Стърлинг да премине в тим извън Англия като Реал Мадрид или Байерн (Мюнхен).

"Изобщо не ме интересува ПР-ът на клуба и ситуацията на клуба. Не ме интересува. Рахим няма да подпише нов договор. Няма да подпише нито за 700, 800 или 900 хиляди паунда на седмица. Просто няма да подпише договор. Моята работа е да направим най-доброто за моите клиенти. Дори хората да казват, че аз не си върша добре работата, или че някой от клиентите ми има лоши съветници, това няма да има значение. Важното е да се прави това, което е най-добро за моите клиенти", заяви Уорд пред "Ивнинг Стандарт".

Агентът нападна и един от бившите съотборници на Стърлинг в Ливърпул и легенда на клуба Джейми Карагър за критиките към неговия клиент в последните дни. "Карагър е тъпак. Всеки знае това. Нито една дума от критиките на бившите футболисти на Ливърпул към Стърлинг не ме вълнува. Техните приказки нямат значение. Иначе не съм притеснен, че може да навредя на моя клиент с думите си. Да се притесняваш значи, че не знаеш какво може да се случи. Докато за Рахим оферта ще отправи всеки един клуб от Висшата лига", продължи с тирадата си агентът.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от Футбол свят

Виж всички