Николай Тодоров пред Sportal.bg: До Нотингам се стига с много тренировки, пот и усилия (ВИДЕО)

Николай Тодоров пред Sportal.bg: До Нотингам се стига с много тренировки, пот и усилия (ВИДЕО)

Той е българин и е само на 18 години, но вече играе в Англия за победителя в КЕШ от 1979 и 1980 година Нотингам Форест. Той е Николай Тодоров. Роден е в Плевен и вече играе централен нападател в дублиращия тим на Нотингам .

Николай Тодоров бе специален гост в студиото на Sportal.bg. Той разкри, че от Плевен до Острова се стига с много тренировки, пот и усилия! Младият футболист сподели, че по играта се е запалил гледайки своя баща (б.а. Николай Тодоров - старши, бивш футболист на Спартак (Плевен), Академик (Сф) и Локомотив (Сф), който е и негов идол.

Николай е заминал за Англия още на 15 години, като сподели, че му е било много трудно да напусне семейството и приятелите си, но са необходими жертви, за да се изпълнят мечтите му. Той изрази мнение за проблемите в българския футбол и заяви, че се надява един ден условията в България да се доближат до тези, които са в Англия.

Всички отбори на Нотингам Форест тренират общо на 8 терена - шест затревени и два с изкуствена настилка. Николай също така се надява да започне да играе по-често в първия състав, след като Нотингам няма право да извършва трансфери до 1-ви юли 2016 година.

Към края на интервюто, заяви че е готов да играе за националните гарнитури на България и не би играл за Англия. 

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички