Готвят грандиозно посрещане на Любо Пенев на "Армията"

Готвят грандиозно посрещане на Любо Пенев на "Армията"

Феновете на ЦСКА стартираха подготовката на уникална хореография за предстоящото домакинство на Лудогорец. Очаква се стадион "Българска армия" да е пълен до дупка заради така чаканото завръщане на Любослав Пенев у дома, както и заради големия дразнител. Въпреки че шампионите ще гостуват на „Армията“ на 9 май, привържениците не губят своето време. В първия мач под ръководството на Пенев "червените" завъртяха нулево равенство с Берое. Феновете на ЦСКА обаче очакват победа в домакинството с "орлите".

Съгласувано с ръководството ще бъде направена хореография във всички сектори. За целта е отделена сериозна сума. Феновете се надяват повече хора да присъстват на трибуните, за да се получи нещо запомнящо се. Представителите на фенклуб Сектор „Г“ искат да създадат уникална атмосфера за официалното завръщане на Любо Пенев на „Армията“.

От ръководството са обещали пълно съдействие. Самата хореография се пази в пълна тайна. Вече са закупени материалите. Голяма група фенове започнаха работа, която ще продължи през цялата следваща седмица.

Още от БГ Футбол

Виж всички