Почетино иска да запази гръбнака на Тотнъм

Почетино иска да запази гръбнака на Тотнъм

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино заяви, че ще се опита да запази основния състав на тима за следващия сезон на фона на слуховете, че Юго Лорис ще си тръгне през лятото. Според британските медии Лорис ще продължи кариерата си в Манчестър Юнайтед. Почетино нарече тези информации "просто спекулации".

"Аз не искам да говоря за слухове за Юго или други играчи. Ние сме фокусирани и се опитваме да завършим сезона възможно най-добре. Слуховете не е възможно да се спрат, но ние трябва да приемем, че са част от играта", каза Почетино.

"Във футбола е трудно. Никога не се знае. Но е вярно, че ако искам някой играч да остане трябва да се боря много", добави той. Другите слухове за напускане са свързани с Йонес Кабул, Влад Чиричеш, Етиен Капуе и Емануел Адебайор. "Не знам дали имаме нужда от големи промени. Винаги може да се подобри отбора и играта му. Трябва да работим усилено, за да се опитаме да подобрим нашата игра и отбора. Трябва да се вземат правилните решения. Не става въпрос за пари, а за правилния начин да се изгради добър отбор. Това е нашата работа сега", коментира още Почетино.

Тотнъм, който е на шесто място във Висшата лига, е домакин на Манчестър Сити в неделя.

Още от Футбол свят

Виж всички