Стоев: Изстрадахме победата срещу изключителен за България отбор

Стоев: Изстрадахме победата срещу изключителен за България отбор

Треньорът на Левски Стойчо Стоев бе много щастлив след победата с 1:0 срещу Лудогорец, която прати "сините" на финал за Купата на България. Там те ще преследват първи трофей от 2009 г. насам, когато станаха шампиони и взеха Суперкупата на страната.

"Мисля, че си залужихме този успех. Играхме срещу изключителен отбор за България. Получи се доста добър мач. Изстрадахме си победата, пък и я търсехме през цялото време. Идеално изпълнение на Аниете, прекрасно! Майсторски гол! Все пак отиваме на финал, но поне да се зарадваме на тази победа. Естествено, че ни чака сериозен мач. На финал няма фаворит. Със сигурност ще е коренно различен мач. Ще се готвим съвсем сериозно. Дълбоко се надявам да изпълним мисията си. Ще направя всичко възможно да защитя трофея от миналата година. Получи се парадокс - треньорът може, отборът не може.

Благодаря на футболистите, които показаха, че Левски е жив. Благодаря и на феновете за тази еуфорична обстановка. Надявам се да ги зарадваме на финала. Имах съмнение, че може да се получи умора у играчите при евентуални продължения. Хубаво е, че не се стигна дотам. Играчите показаха, че са големи мъже. На терена нямаше индикации, че единият отбор играе три месеца без пари, а другият е напълно задоволен. Когато работиш, един ден идва отплатата за този труд. Създадохме добра връзка помежду си", сподели щастливият Стоев.

ФОТОГАЛЕРИЯ

СИНЯ РАДОСТ II ЧАСТ

СИНЯ РАДОСТ I ЧАСТ

СИНИТЕ ФЕНОВЕ II ЧАСТ

СИНИТЕ ФЕНОВЕ I ЧАСТ

ФОТОГАЛЕРИЯ НА МАЧА II ЧАСТ

Снимки: Емона Цончева и Марин Маринов, Sportal.bg

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти