Емил Димитров: От ЦСКА се отнасят несериозно с мен

Емил Димитров: От ЦСКА се отнасят несериозно с мен

Бившият депутат от ГЕРБ и собственик на Чавдар (Етрополе) Емил Димитров се оплака от отношението на новите шефове в ЦСКА по казуса с парите от продажбата на Ивайло Чочев, които столичният клуб все още му дължи. Пред "Тема Спорт" той разкрива, че първоначално двете страни се разбрали за разсрочване, но след това от ЦСКА дори не са го потърсили.

"Има много несериозно отношение към мен и спирам вече да разговарям с представители на този клуб. Обажда ми се Ивайло Манджуков и ми казва "Голям зор е, трябва да плащаме на Мораес, много е тежко...". Преди това обаче се съгласиха да ми платят минимална сума, за да сключим разсрочка, но само след като този превод бъде направен. Те обаче се скриха. Спирам окончателно да разговарям с тях. Това е несериозно. Да не кажат после, че аз съм им виновен за лиценза. Объркали са се доста сериозно. Не платят ли, може да им вземат и лиценза за "А" група", закани се Димитров.

Припомняме, че той очаква 350 000 евро, което е процентът за Чавдар (Етрополе) от продажбата на юношата на клуба Ивайло Чочев от ЦСКА в Палермо.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти