Стойчо разкри бюджета на ЦСКА и заяви: Лудогорец и Левски заформиха голяма дружба

Стойчо разкри бюджета на ЦСКА и заяви: Лудогорец и Левски заформиха голяма дружба

Старши-треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов ракзри колко са заплатите в първия отбор на клуба. Наставникът на "армейците" отговори и на изявлението на шефа в Лудогорец Ангел Петричев, направено пред Sportal.bg по-рано днес, по повод заплатите в двата борещи се за шампионската титла на България отбори. Стойчо заяви, че бюджетът на ЦСКА е точно 320 000 лева на месец, докато този в Лудогорец е поне 10 пъти по-голям.

"Голяма дружба заформиха с Левски. Това не остава скрито и покрито. Ние, футболните хора, успяваме да предугаждаме ситуацията. Ако си мислят, че информацията, която спират да не излиза до медиите, не достига до нас, жестоко се лъжат", коментира Младенов пред "ТВ7".

"Когато казвам, че бюджетът на Лудогорец е 10 пъти по-голям от нашия, значи имам нещо предвид. Не е необходимо да съм счетоводител нито в Лудогорец, нито в ЦСКА. Нашият бюджет е точно 320 хиляди лева на месец. В това число влизат заплатите на футболистите, треньорите, масажистите и всички свързани с първия отбор. Лудогорец има поне 10 пъти по-голям бюджет. Ако нашият бюджет е 3 или 4 милиона лева на година, този на Лудогорец е 33 милиона", допълни Стойчо.

"Юнес Хамза, Анисе Абел и Брайън Ангуло струват 3 милиона евро. Колко според вас е целият бюджет на Лудогорец тогава?", завърши Екзекутора на Ливърпул.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички