Градев категоричен: Ще съдя ЦСКА!

Градев категоричен: Ще съдя ЦСКА!

Специалистът по спортно право Георги Градев е категоричен, че "след поредната порция клевети" по негов адрес от страна на настоящото ръководство на ЦСКА, не му остава нищо друго, освен да заведе дело срещу "червените".

"Уточнение! След поредната порция клевети по мой адрес, нямам друг избор освен да съдя автора - т.е. ЦСКА. Но понеже всички знаем кои жалки твари без капка достойнство и чест се крият зад марката ЦСКА и нападат от безпомощност и отчаяние всеки кредитор, на когото не могат да платят, обещавам да се откажа от иска в момента, в който ЦСКА премине в ръцете на нормални хора. Надявам се истинските фенове да спомогнат това да се случи по-скоро", написа в Градев в личната си страница във "Фейсбук".

Вчера той отрече обвиненията, отправени му по-рано през деня от шефовете на "Армията", че има финансови претенции към 31-кратния шампион на България. В декларацията на "червеното" ръководство футболният агент бе нападнат, че "претендира да получи 320 хил. евро по сделка от 2012 година, без да си е мръднал пръста и без тогавашният старши треньор да е желал четирима свободни агенти, останали без работа в друг български клуб".

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички