Пелето: Ако Стоев удържи, Левски го чакат добри резултати

Пелето: Ако Стоев удържи, Левски го чакат добри резултати

Директорът на детско-юношеската школа на Левски на стадион "Раковски" - Станислав Ангелов, е приятно изненадан от работата на Стойчо Стоев до момента и е уверен, че "сините" ги чака добра пролет.

"Колкото и странно да звучи, отборът игра добре и през есента. Под ръководството на Георги Иванов стана много по-агресивен и по-динамичен. Да, победите не всеки път идваха, претърпяхме и тежки загуби също така. Но това, което не ни убива, ни прави по-силни. Надявам се, че сега, с новите попълнения, отборът ще започне да се развива по-сериозно, да постига и резултати. На Левски му трябват резултати. Постигне ли четири-пет победи, знаете, че после трудно може да бъде спрян", заяви Ангелов пред "Тема Спорт".

Бившият футболист на Енерги Котбус и Анортозис допълни, че е впечатлен от новия старши треньор Стойчо Стоев до момента. "Имам наблюдения от работата му, бях няколко дни на лагера. Стойчо е приятен човек, внася спокойствие в състава. Ако успее да удържи това си поведение, защото неимоверно ще има и трудни моменти, с качествата и вижданията си - смятам, че с него като треньор и Георги Иванов като ръководител, ще постигнем добри резултати", завърши Пелето.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички