Казусът с националния тим се заплита, в Лудогорец недоволни и от новия списък на Петев (ВИДЕО)

Казусът с националния тим се заплита, в Лудогорец недоволни и от новия списък на Петев (ВИДЕО)

Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев даде да се разбере, че шампионите не са доволни от новия списък на националния селекционер Ивайло Петев за контролата с Румъния. Вчера той обяви състав, в който фигурират четирима футболисти на разградския тим - Йордан Минев, Георги Терзиев, Михаил Александров и Светослав Дяков.

Първоначално Петев бе повикал още Владислав Стоянов и Александър Александров, но от щаба на Лудогорец заявиха, че ще пуснат само трима от шестимата повикани за мача със северната ни съседка, който ще се играе на дата, която не фигурира в официалния календар на ФИФА за приятелските двубои.

Именно поради тази причина Дерменджиев намекна, че списъкът с играчи на "орлите" може да бъде променен.

"Официалният списък, който Ивайло Петев обяви вчера за контролата с Румъния не е обсъден с Лудогорец. Националният тим е над всичко, но все пак и клубните отбори са важни. Бройката играчи, които ще вземат участие в контролата с Румъния не е маловажна. Все пак ние се готвим за тежкия сезон и предстоящите мачове с Берое.

Ще видим какво ще правим. Отново трябва да обсъдим някои неща с Петев", каза Дерменджиев след днешната победа с 2:1 на шампионите срещу хърватския Риека.

"Контролата с Риека бе от наистина добро качество. Мисля, че през цялото време показвахме повратливост и бързина. Сега беше значително по-добре от първата контрола, но все още трябва значително да подобрим играта си. Ние имаме доста голови ситуации, и трябва да решим проблема с тяхното реализиране", добави спецът.

БИСЕР ТОШЕВ, специален пратеник на Sportal.bg в Испания!

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички