Гледай на живо

Берое излъга Септември и започна с победа новия сезон - на живо след 0:1 в София

Изявление на "ЦСКА Акционерите" по повод тяхна кампания в подкрепа на клуба

Изявление на "ЦСКА Акционерите" по повод тяхна кампания в подкрепа на клуба
Сдружение "ЦСКА Акционерите" публикува официално обръщение към членове и симпатизанти, свързано с кампаниите в подкрепа на футболния клуб. Ето какво пишат от организацията на своя уебсайт:
Уважаеми приятели,
Днес в спортни медии се появи информацията, че „Жест на фенове може да докара съдебни неприятности за ЦСКА“. Благодарим на въпросната медия за това, че повдигна въпроса, за да изясним в какво точно се изразява този жест – закупуване на пособия за тренировки. Част от тях вече са при нас, но все още не са дарени на клуба, поради което ЦСКА няма как да бъде подведен под отговорност. На самите пособия никъде не присъства клубната емблема на ЦСКА, както се твърди в статията.
Сдружение „ЦСКА Акционерите“ няма за цел да създава каквито и да било неприятности на клуба. Също така уважаваме всички рекламодатели и спонсори на ЦСКА, какъвто към този момент е фирма „Legea“. След консултация с ръководството на клуба, за да се избегнат всякакви спекулации, както и поради желанието на ЦСКА да бъде точен и коректен партньор на своите рекламодатели и спонсори, се разбрахме, че ако нещо от дарените пособия противоречи на някой от подписаните договори, то съответното ще влезе в употреба след изтичане на срока на конкретния документ. Вярваме, че нашите най-добри намерения да помагаме на спорта и на ЦСКА няма да бъдат използвани за спекулации и създаване на излишно напрежение.
С пожелание за хубав ден на всички!
Следвай ни:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички