Фенове срещу юноши на ЦСКА в благотворителен мач за Бандата

Фенове срещу юноши на ЦСКА в благотворителен мач за Бандата

Благотворителен баскетболен мач ще се проведе за втора поредна година в обновената зала на стадион "Българска армия". Срещата ще противопостави фенове на ЦСКА от фенклуб "Сектор Г" и юноши от баскетболната школа на "червените". Двубоят ще се проведе от 17.00 часа на 31 януари, събота, като входът за зрители ще бъде 5 лева. Всички набрани средства ще отидат за привърженика на "армейците" Пламен Богоев - Бандата, който се нуждае от спешна операция в чужбина.

Приятели,

За втора поредна година ще се проведе баскетболен мач между отбор, съставен от фенове на ЦСКА и юношеска формация на БК ЦСКА. Тази година всички приходи от билети ще отидат в помощ на Пламен Богоев - Бандата, привърженик на нашия любим отбор, който се нуждае от скъпоструваща операция в чужбина.

Мачът ще се проведе в събота от 17 часа в баскетболната зала на ст. "Българска армия", а билетите ще са с цена от 5лв. Очакват ви томбола с награди, игри с публиката и други приятни изненади. Шоуто на игрището и по трибуните е гарантирано! Нека покажем за пореден път, че когато един от нас се намира в трудна ситуация, ние правим всичко възможно, за да му помогнем.

Специални благодарности изказваме на БК ЦСКА и на Националната аматьорска лига по баскетбол за подкрепата при организацията на мача. От НАЛБ ще осигурят екипировката и длъжностните лица за срещата, а същото така помагат и с разпространяването на каузата на Бандата.


Всеки, който желае да помогне, може да дари пари в неговата лична сметка:

Банка: Уникредит БулБанк
Сметка №: BG58UNCR96600029158903
Титуляр: Пламен Петров Богоев

От фен клуб "Сектор Г"

Последвайте каналите ни в:

Още от Баскетбол

Виж всички