Данчев: ЦСКА се управлява добре, в по-добра позиция от Лудогорец е

Данчев: ЦСКА се управлява добре, в по-добра позиция от Лудогорец е

Един от най-известните български мениджъри - Емил Данчев, сподели пред "Тема Спорт" очакванията си за крайния развой в родната "А" група. Данчев, който косвено е и акционер на "Армията" посредством своя­та дъщеря, даде леко предимство на "армейците" в битката с Лудогорец.

"Предстои много тежка, дори свирепа битка. Но не само ЦСКА и Лудогорец имат апетит за титлата - спо­ред мен и други отбори са способни да се намесят в спо­ра. Да не бързаме да отпис­ваме Литекс и Левски. В най-добра позиция обаче е ЦСКА. В отбора действаха бързо със селекцията, попълват състава на нужните пос­тове и според мен са способ­ни да удържат натиска на Лудогорец и да запазят мястото си на върха. Това обаче няма да е никак лесно", коментира Данчев.

"Не обичам да обсъждам организационните въпроси в клуба. Ще кажа само, че ЦСКА се уп­равлява добре и се надявам да продължи да върви във възходяща посока. Неслучайно придобих и акции", добави импресариото. Данчев обаче не пожела да разк­рие дали се работи по изхо­дящи трансфери на "армейци­те.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички