Крило на Шахтьор (Донецк) отказа на Лудогорец

Крило на Шахтьор (Донецк) отказа на Лудогорец

Лудогорец е ударил на камък в опита си да привлече крило на Шахтьор (Донецк). Става въпрос за Давид Тармагадзе. Грузинецът е бил следен от шампионите от дълго време и наскоро е била отправена оферта към него. 25-годишният футболист обаче е отклонил предложението.

Според медиите в Грузия Шахтьор е склонен да продаде играча при оферта от 3 млн. долара, или да го пусне под наем за 6 месеца за сумата от 200 000 долара. С интерес към него са още БАТЕ Борисов и Динамо Минск, като последният клуб е предложил по-добри лични условия на крилото.

Най-вероятно намеренията на Лудогорец са били да вземат Тармагадзе под наем до лятото, след което при добри игри да откупят правата му.

Грузинецът е започнал кариерата си в Динамо (Тбилиси). Той е изкарал няколко години в академията, след което се е присъединил към Фрайбург, с който е дебютирал в професионалния футбол. През 2010-а Тармагадзе е станал част от Александрия, където за 2 години е изиграл 35 мача и е вкарал 12 попадения. След това фланговият футболист е бил откупен от Шахтьор, но не е записал нито мач за тима, а веднага е бил преотстъпен в Иличовец. За две години там той има 48 срещи и 5 гола.

"Тема Спорт"

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички