Предрекоха проблеми с лиценза за ЦСКА

Предрекоха проблеми с лиценза за ЦСКА

Бившият юрисконсулт на ЦСКА Радостин Василев изрази мнение, че силното представяне на “армейците” на терена през сезона до момента засенчва проблемите в клуба. Той изрази мнение, че нещата в административната част и управлението на тима не са на необходимото ниво.

“В спортно-технически план, след като към момента ЦСКА е на първо място, значи заслужава да е там и с нещо е по-добър от другите отбори. В управленски и административен план мисля, че нещата не са на необходимото ниво и към момента доброто представяне засенчва големите проблеми на всички управленски и административни нива. Хубаво е да се знае, че откакто  “Лира Инвестмънт” стана собствени на ЦСКА, са покрити не повече от 3 милиона лева от старите задължения”, коментира Василев.

“Всички приказки за невероятно намаляване на задълженията през последната година и половина и за модерни финансови инструменти са приказки за хора, които не разбират от тази материя. На практика реалните задължения на ЦСКА и тогава, и сега, са едни и същи. Сума в порядъка на 15 и 20 милиона лева”, добви още той.

“Очаквам сериозни проблеми при предстоящото лицензиране. Клубът не е спирал да ги има”, продължи Василев и не пожела да коментира Александър Томов.

“Тема Спорт”

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти