Сериозни премии за "смърфовете" при успех над Лудогорец

Сериозни премии за "смърфовете" при успех над Лудогорец

Ръководството на Локомотив (Пловдив) е обещало сериозна премия на футболистите при победа над Лудогорец днес. Преди няколко дни шефовете са имали разговори с някои от тарторите, за да ги уведомят както за намеренията си за развитие на клуба, така и за бонусите в предстоящата среща.

Очаква се играчите на "смърфовете" да получат по 1500 лева, ако успеят да вземат трите точки срещу разградчани. Не е ясно дали парите за допълнителните стимули ще дойдат от шефовете или ще бъдат осигурени от трета страна.

Предвид завързаната битка за титлата такъв ход от съперниците на Лудогорец за първото място не е изключен. До момента ръководството на "черно-белите" е изплатило всички дължими суми на футболистите и треньорския щаб.

Припомняме, че само допреди няколко месеца клубът бе налегнат от сериозна финансова криза, заради което персоналът и отборът не бяха взимали пари по няколко месеца. След като пакетът с акции на клуба премина в сдружение "Обединение за Локомотив", обаче разплащанията влязоха в график.

"Тема Спорт"

Още от БГ Футбол

Виж всички