Хубавица отряза Кристиано въпреки неговата настойчивост (галерия)

Хубавица отряза Кристиано въпреки неговата настойчивост (галерия)

Големите успехи на Кристиано Роналдо на футболния терен невинаги са свързани и с триумфални победи в интимния живот. След като официално не е обвързан, португалецът свободно флиртува с красавици. Според британския вестник "Мирър" обаче последният му опит е бил доста неуспешен. Кристиано ударил на камък с прелестната брюнетка Алин Лима.

Хубавица отряза Кристиано въпреки неговата настойчивост CR7 настъпателно атакувал новата си цел със съобщения в социалните мрежи и Whatsapp. Роналдо поискал от момичето да му изпрати "селфи от фитнеса". Лима отговорила лаконично, че си има гадже и приятелят й "не би бил щастлив". Номер 7 на Реал Мадрид настоял, че не е нужно той й да знае. Топреализаторът поканил хубавицата на негов мач, казвайки й, че може да доведе приятелка, но не и нейния любим. Поканата е била за контролата с Манчестър Сити в Мелбърн.

По-късно момичето попитало дали има шанс Роналдо да се срещне с нейния приятел, който е голям почитател на "лос бланкос". "Разбирам, красавице, но е трудно. Не искам да се запознавам с мъж. Искам да се срещна с теб", продължил да гони целта си Кристиано.

Хубавица отряза Кристиано въпреки неговата настойчивост В крайна сметка "Мирър" твърди, че португалецът не е успял да види на живо девойката по време на престоя си в Австралия.

ФОТОГАЛЕРИЯ НА ПРЕЛЕСТНАТА АЛИН

Снимки: Мирър"

Още от Булевард

Виж всички