НКП на Левски за събитията в ЦСКА: Ще реагираме на всеки опит за измама. Обещаваме!

НКП на Левски за събитията в ЦСКА: Ще реагираме на всеки опит за измама. Обещаваме!
НКП на Левски излезе с позиция относно евентуалното закупуване на Литекс от бизнесмена Васил Божков, след което той и Гриша Ганчев да преименуват отбора на ЦСКА, който да играе в "А" група с лиценза на ловчанлии.

НЯМА ДА ПОДМИНЕМ ПОРЕДНОТО БЕЗОБРАЗИЕ В ДЪРЖАВАТА!

Няколко поколения български деца са израснали с поуките от филма „Изпити по никое време”. Лъжата и честността, фалшът и истината, моралът и наглостта бяха главните герои в този филм за цигулката с канапа вместо струни.

Днес, повече от 40 години по-късно, цялото българско общество ставаме свидетели на неистовите опити на една група хора да наложат своята представа за законност и ред в държавата ни. Потомците на тези, за които преди години нелегалното е било начин на поведение и съществуване, в наши дни нагледно ни показват и доказват, че са достойни наследници на бащите си. За тях времето е спряло преди рухването на Берлинската стена. Четвърт век не им стигна да разберат, че слънцето не изгрява от изток само и единствено заради тях.

През последните дни най-търсеното нещо в държавата ни, за която всички непрекъснато припомнят, когато си търсят правата, че е член на Европейския съюз, е вратичката в закона на футбола. Мастити представители на гилдията, които от пълнолуние до пълнолуние бълват огън и жупел, критикуват и бичуват представителите на държавните институции за дупките в асфалта или за отсеченото дърво в парка, за полетите с хеликоптера или поредната отрязана лентичка, за кюфтетата и кафетата в сградата символ на законността, от всички съществуващи студия, ефири и страници дни наред ни заливат със словесна помия, за да оправдаят поредното преминаване на „богопомазаните” през вратичката.

Какво значат някакви си закони и правила на УЕФА, БФС, Република България. Те не се отнасят за тях. Те са над закона и правото. Прави чест на служителите на Българския футболен съюз, отговарящи за спазването на футболните закони и наредби, че подложени на този тест за правда, справедливост и законност, до този момент не се поддават на натиска и внушенията. На тест са подложени и представителите на държавната администрация и институции, чийто ръководители се избират и назначават от народа, за да бранят законите и да поставят на мястото им всички онези, за които законът е врата в полето.

Защото и от тях зависи дали наглото призоваване към неспазване на законите и правилата на живот в държавата, ще вземе връх в този своеобразен за демокрацията ни изпит по никое време.От тях зависи дали ще позволят тоновете наглост и безпардонност, на които ставаме свидетели през последните дни, ще затрупат надеждата и вярата на българите, че в държавата им всички са равни пред закона.Че законът не е врата в полето.Че времената, когато нелегалните легално управляваха България, безвъзвратно са отминали.

Че не само на книга, но и на практика сме част от Европейския съюз. Управляващите трябва да знаят, че ако по какъвто и да е начин, съдействат или позволят да се отвори вратичката за считащите се над закона във футбола, отварят портала на беззаконието в държавата за всичко и всички.

И накрая да припомним, че след християните, в България най-много са левскарите, а те са будната и непримирима част на обществото, която не понася тарикатщината и погазването на правилата. Ние продължаваме внимателно да следим действията на замесените институции и ще реагираме съвсем подобаващо на всеки опит за измама. Обещаваме!!!

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти