Министър Кралев: Благодаря на Берое за всички футболисти, които е дал на България

Министър Кралев: Благодаря на Берое за всички футболисти, които е дал на България

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев беше гост на честванията по случай 100-годишнината на ПФК Берое в Стара Загора.

"За мен е чест да съм сред вас в един от най-прекрасните градове на България, пред една от най-феноменалните публики. Приемете моя поклон за тези футболисти, които сте дали на България и които са защитавали цветовете на родината по всички краища на света", обърна се към множеството на стадиона Красен Кралев. Той пожела на старозагорския клуб отново да има възможност да играе успешно в европейските клубни турнири. Министър Кралев връчи плакет за 100-годишната успешна футболна история на изпълнителния директор на клуба Илко Русев.

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров благодари на феновете, че не са изоставили отбра в тежките времена, и обеща подкрепата на общината, за да запази той водещата си роля в българския футбол.

Организаторите почетоха 100 ветерани и свързани с клуба известни футболисти, а близо 10 000 фена на стадиона разпънаха уникален транспарант, посветен на юбилея.

Още от БГ Футбол

Виж всички