Ицо приема звездите в столичен клуб - идват Марадона, Баджо, Дел Пиеро, Бекъм, Роналдиньо...

Ицо приема звездите в столичен клуб - идват Марадона, Баджо, Дел Пиеро, Бекъм, Роналдиньо...

България чака с огромен интерес юбилея на мегазвездата на българския футбол Христо Стоичков. За грандиозното футболно шоу на 20 май на Националния стадион "Васил Левски", в което ще участват цяла плеяда български и световни звезди, празни места няма да има. Ден преди бенефисния мач "50 години номер 8", който ще се разиграе пред 43 000 фенове, носителят на "Златната топка" Христо Стоичков ще отбележи своя юбилей с изискан коктейл в елитния столичен Club Mascara.

На 19 май, горещата парти локация ще се превърне в притегателен център за лични приятели на звездата, отбрани клиенти и всепризнати футболни легенди от световна величина, които ще пристигнат в България специално за празника на Камата. Екипът на заведението подготвя впечатляваща шоу програма, с която домакинът на партито и неговите гости, ще се потопят в едно уникално преживяване от световно ниво.

Сред футболните знаменитости, които се очаква да присъстват на частния коктейл в столичния топ клуб, са Диего Марадона, Роналдиньо, Дейвид Бекъм, Роберто Баджо, Алесандро Дел Пиеро, Роберто Карлос, Лотар Матеус, бившите национали Димитър Бербатов и Мартин Петров, героите от САЩ'94 и много други.

Предстоящото събитие на 19 май в Club Mascara се очертава като най-мащабното за годината и ще събере на едно място над 50 световноизвестни футболни звезди, в чест на Христо Стоичков, както никога досега.

Още от Футбол свят

Виж всички