Под 4000 билета останаха за Левски - Лудогорец

Под 4000 билета останаха за Левски - Лудогорец

Ден преди официалното откриване на Сектор „А“ на стадион "Георги Аспарухов" съоръжението е с почти изцяло разпродаден капацитет. Все още има около 500 билета, които очакват своите притежатели, съобщиха от Левски.

 
Във връзка със засиления интерес около двубоя между Левски и Лудогорец ПФК Левски и Ticketpro продължават свободна продажба на пропуски на касите на стадион "Георги Аспарухов".
 
Там ще намерите билети за самия двубой с Лудогорец, а за желаещите да подновят или закупят абонаментни карти работи магазина на ул. "Тодорини кукли" 47, където също има талони за срещата.
 
За сектор "Б" са изчерпани всички билети, а за Сектор В в продажба са останали около 3 500 билета.
 
Продажбата на пропуските продължава.
 
Цени на пропуските за срещата с Лудогорец:
Сектор В - 12 лв.
Секто А - 20, 23, 25 лв.
 
Обръща се внимание на привържениците, притежеващи карти, че могат да влизат и през двата пропусквателни пункта, обособяващи опашките към входовете пред сектор „Б“ и „В”.
 
На стадион „Георги Аспарухов“ вече са монтирани турникети на входовете и всеки привърженик трябва да спазва стриктно написания на своя билет вход към сектора. През входове различни от описаните на пропуските няма да може да се влиза на стадиона!
 
За лица под 14 годишна възраст и с оглед да не се получава струпване пред пропусквателните пунктове, Ви призоваваме да изтеглите, разпечатате и попълните предварително декларация (Може да изтеглите от ТУК: http://levski.bg/img/dec.docx).
 
ПФК Левски призовава всички привърженици, възнамеряващи да посетят срещата с Лудогорец да дойдат по-рано на стадион „Георги Аспарухов“, за да се избегне струпването пред подстъпите към стадиона.
 

От клуба призовават своите привърженици да са на своето място в 19:00 часа за планираното официално откриване на сектор "А" в 19:30 часа непосредствено преди първия съдийски сигнал на двубоя с Лудогорец.


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички