На "Герена" пуснаха свободна продажба за мача с Лудогорец

На "Герена" пуснаха свободна продажба за мача с Лудогорец

Ръководството на Левски отвори касите на стадион "Георги Аспарухов" за свободна продажба преди срещата с Лудогорец. Това съобщи официалната страница на 26-кратните шампиони.

Ето съобщението на "сините":

"Уважаеми фенове, поради засиления интерес към билетите за мача с Лудогорец ПФК Левски и Ticketpro отвориха и касите на стадион "Георги Аспарухов" за свободна продажба.

Там ще намерите пропуски за самия двубой, а за желаещите да подновят или закупят абонаментни карти работи магазина на ул. "РТодорини кукли" 47, където също има талони за срещата.

ПФК Левски и Ticketpro стартираха от понеделник, 18.04, продажбата на билети за предстоящия домакински мач с Лудогорец oт 30 кръг на „А” група в събота от 20:00 часа на стадион „Георги Аспарухов”.

Привържениците ще могат да си закупят билет от намиращите се в техния град каси на Ticketpro (с мрежата от партньорски каси може да се запознаете ТУК: http://www.ticketpro.bg/jnp/ticket-outlets/index.html) и от бензиностанции OMV.

Касите по бензиностанциите ще предлагат услугата в рамките на населените места. Пропуски няма да са налични по магистралите и пътната мрежа в страната. Единственият обект, в който билети за мачове на Левски няма да бъдат продавани са офисите на Office 1 Superstore.

Пропуските за мача с Лудогорец ще са налични и в магазина на ПФК Левски на ул. „Тодорини кукли” 47 и магазина на НКП на Левски на бул. "Тодор Александров" 23.

Всички членове на Националния клуб на привържениците ще могат да закупуват билети за всички сектори в магазина на бул. “Тодор Александров” 23, като срещу представяне на една актуална членска карта може да купите до 5 билета.

Билети за привърженици, които не членуват в НКП, ще се продават в петък и събота до 17:00 часа.

В магазина на ПФК Левски на ул. „Тодорини кукли” 47 билетите са в свободна продажба.

В деня на мача, 23.04, на стадион „Георги Аспарухов” билети ще се предлагат в магазина на ПФК Левски на ул. „Тодорини кукли” 47 от 10:00 до 12:00 часа и на касите на ул. „Тодорини кукли” 47 от 12:00 часа до края на първото полувреме – 20:45 часа.

Специална каса ще работи и пред сектор "А".

В мрежата на Ticketpro извън стадион „Георги Аспарухов” продажбата на пропуски в деня на мача, 23.04, ще бъде преустановена в 18:00 часа.

Цени на пропуските за срещата с Лудогорец:

Сектор Б – 7 лв.

Сектор В - 12 лв.

Секто А - 20, 23, 25 лв.

Обръщаме внимание на привържениците, притежеващи карти, че могат да влизат и през двата пропусквателни пункта, обособяващи опашките към входовете пред сектор „Б“ и „В”.

Обръщаме Ви внимание, че на стадион „Георги Аспарухов“ вече са монтирани турникети на входовете и всеки привърженик трябва да спазва стриктно написания на своя билет вход към сектора. През входове различни от описаните на пропуските няма да може да се влиза на стадиона!

За лица под 14 годишна възраст и с оглед да не се получава струпване пред пропусквателните пунктове, Ви призоваваме да изтеглите, разпечатате и попълните предварително декларация (Може да изтеглите от ТУК!).

ПФК Левски призовава всички привърженици, възнамеряващи да посетят срещата с Лудогорец да дойдат по-рано на стадион „Георги Аспарухов“, за да се избегне струпването пред подстъпите към стадиона.

Призоваваме ви да сте на своето място до 19:30 часа за планираното официално откриване на сектор "А' непосредствено преди първия съдийски сигнал на двубоя с Лудогорец.

За повече информация и въпроси относно продажбата на билети: www.ticketpro.bg и страницата на Ticketpro във Фейсбук/ https://www.facebook.com/TicketProBG

 

Последвайте канала ни в

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти