УЕФА иска от ЦСКА да си плати дълговете

УЕФА иска от ЦСКА да си плати дълговете

"Задълженията на ЦСКА към държавата не касаят БФС, но ние сме регулаторен орган на УЕФА, а там има много спечелени дела от треньори, футболисти и мениджъри, осъдили ЦСКА. Оттам пък ни държат сметка на нас защо не се плащат тези пари. Ако те си имат някакви споразумения с тези кредитори, независимо към старото или новото дружество, да се опитат да ги разсрочат тези задължения, пак ще е нещо. Но това не решава проблема", разкри вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков.

"Аз съм играл и съм ставал шампион с ЦСКА. Никой не постъпва по никакъв начин с тях, имаха няколко ръководства, които докараха самия отбор до това състояние. БФС няма никакъв пръст в това нещо. Не крия, че сме правили компромиси за всички отбори в интерес на футбола, продължи бившият кмет на Сливен. Той недоумява защо феновете на ЦСКА протестират пред БФС.

"Къде е нашата вина? Феновете ги разбирам, аз също съм фен, да кажа. Трябва обаче да спазваме закона. Ние също сме подложение на лицензиране. БФС трябва да получи лиценз от УЕФА, за да може да управлява", завърши той.

"Меридиан Мач"


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти