Новобранец си навлече гнева на всички в Лейкърс

Новобранец си навлече гнева на всички в Лейкърс

Новобранецът на Лос Анджелис Лейкърс ДиАнджело Ръсел си навлече гнева на целия отбор, след като стана ясно, че е записал разговор със съотборника си Ник Йънг без неговото знание. 20-годишният гард е провел разговор с Йънг, в който му е задавал въпроси от лично естество като например дали е бил с други жени откакто е сгоден за музикалната звезда Иги Азалиа.

Самият Йънг не е разбрал, че младата надежда на "eзерняците" записва всичко на видео. След това свое изпълнение Ръсел далеч не е сред любимците в съблекалнята на Ел Ей, като медиите твърдят, че голяма част от останалите играчи го изолират и съвсем умишлено избягват да комуникират с него.

Клубното ръководство е наясно със ситуацията, но към този момент не взима мерки и оставя играчите сами да се справят със случващото се както сметнат за добре.

Един от баскетболистите е пожелал да запази анонимност и е коментирал пред ESPN, че ситуацията е далеч от добра, след като и преди тази случка Лейкърс са имали проблеми от задкулисен характер, но изпълнението на Ръсел е взривило всичко.

ДиАнджело Ръсел бе избран под №2 в миналогодишния Драфт и е считан за ключова част от бъдещето на Лейкърс и новата визия, която "езерняците" искат да придобият след отказването на Коби Брайънт. Бившата звезда на Охайо Стейт записва нелош дебютен сезон при професионалистите със средно 13.1 точки, 3.4 асистенции, 3.4 борби и 1.2 отнети топки.

Още от Баскетбол

Виж всички